Nimetön

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Pidän sinusta paljon, rakastin.
Olit ajatuksissani koko ajan, päivin ja öin.
Mutta pelkäsin vaikka kovasti halusin olla kanssasi.
Pelkäsin, että sydämeni särkyy taas.
Mutta silti loukkasin sinua pahasti vain oman ahdistukseni kanssa.

Selite: 
Miksi ? - En osaa sitä vieläkään sanoa. Ehkä joku päivä ymmärrän miksi ahdistus oli niin paha, että tiemme erosivat liian nopeasti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Tuttu tunne..

Voih.. kaunis runo :) Ei ole helppoa rakastaa kun kerran on joku satuttanut..

 

Käyttäjän kaikki runot