Sepelle!

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Silmissäs on surua,
sellaista surua jota mä en voi poistaa.

Tiedät, että voit aina kertoa mulle mikä sun mieltä painaa,
tiedät, että voit itkeä mun olkapäätä vasten.
Tiedät, että rakastan sua ystäväiseni, olet mulle tärkein ja parhain ystävä.

Olet mulle kaikki kaikessa ja sua parempaa ei ole eikä tule!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku kaunis <3
Ihanasti sanottu :)
Puhekieli teki tästä koskettavan!
Että melkein tuli kyynel silmään :')
Suosikki >>

voi kun kaunis!! ystävät on kyl niin ihania..ja tärkeitä!:)

 

Käyttäjän kaikki runot