Nimetön

Runoilija spilledmilk

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"kulta,
haista vittu"

en jaksa tapella
tää kaikki saa seinät kaatuu mun päälle
miksei voi palata entiseen

elän niis muistois mitkä satuttaa
eniten
ne muistot on sun ja mun

et ehkä enää muista niitä ,
mä muistan

rakastan sua niin paljon
et tänään mä leijailen helvetin
porteille

anteeks kaikesta
en voi syyttää sua tästä,
ite mokasin
sanoin pahasti
en halunnu nähä

nää syyllisyyden tunteet tappaa mut
ne seuraa aina peräs vaik yritän suojaan

nyt alkaa väsyttää
kohta olen jo tyhjyydes'
muistathan mut aina?
lupaa mulle,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot