odota omaa vuoroas

Runoilija spilledmilk

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mustiin pukeutuneet
soittavat pianoa ja
hyräilevät surullisia,
muistelevat menetyksiään

hautausmaa täyttyy
valkoisista ja mustista ruusuista.

yksi kerrallaan ihmisten liekit
sammuvat kun he hautaavat
toisiaan elävältä

itkut sekoittuvat nauruihin,
huudot - kuiskauksiin


tyhjät kuoret odottavat kuolemaa
omaa vuoroaan
päästäkseen vapauteen..
"nro 21, olkaa hyvä"


kaikki tuntuu olevan liian helppoa,
eikö ole vaikeaa irrottaa ?


kyynelten täyttämät sielut
rakastelevat kuoleman kanssa

mikä tämän hinta on ?


kidutusten kautta helvettiin
&
takaisin.

Selite: 
kellokosken suljetut osastot tekee tätä mulle:>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot