Nimetön

Runoilija Onnellinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kääntää radion lujalle,
tietokoneen päälle,
vetäytyy virtuaalimaailmaan
pois todellisuudesta,
elämään muiden ihmisten kautta.

Tylsyys.

Sama jatkumo
päivästä toiseen,
keskustelua ruudun kanssa
ei ota, ei anna.

Miten päädyin tähän?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot