Kivusta

Runoilija Onnellinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kivun viimeiset mainingit
raukeavat ohimoita vasten

ohi taas hetkeksi

tulee takaisin kuitenkin

ihana tietoisuus ettei tarvitse
tuntea eikä muistaa
koskaan ei muista jälkeenpäin

selviämisvietti.

kova tarve elää
ilman kipua

koskaan ei tiedä
milloin tulee takaisin

siksi nauran,
itken
hymyilen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa kivun ylittämistä,herkkää syvää tunnetta,joka liikuttaa,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot