Nimetön

Runoilija Onnellinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olla yhtä
pienen hetken
koko ajan
aina uudestaan
rakastua hymyyn
hermostua vikoihin
antaa anteeksi
nähdä sisälle
kaiken ohi
tärkeimpään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!

Tässä on Kaikki.

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot