Hetken rikkonaisuudesta

Runoilija raw sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 3:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua). (050408)
 

kun me lähdemme pitämään hauskaa
siitä on kulta
nauru kaukana

näiden hymyjen takana
on suurempi murhe kuin
mitä ihminen jaksaa
huutamatta
kantaa

tiedän hänen olevan mies
ja sinä tottavie tiedät minun olevan nainen
ja senkin olet niin tietävinäsi
mitä peliä muka olen selkäsi takana pelannut

tämäkin keskustelu meni asiasta
asiattomuuteen
nyt on jälleen kamelin selkä katkennut
siihen kuuluisaan
viimeiseen tippaan

jos tämä meidät kaataa
saa vain hämmästellä
mikä

ihme
on kantanut meidät tänne asti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä sulla näkyy Kotro-vaikutteet hyvin selvästi. Rakastan näitä sanaleikkejäsi, edelleenkin.

Onpa paljon asiaa, tunteita ja tarinaa tässä runossa, todella taitavasti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot