Sinuin

Runoilija raw sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 3:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua). (050408)
 

mikä minusta olisi tullut
jos ei sinun

välillä mietin kuinka ihmeellinen
sinä olet

sytytän tupakan
tästä näkyy otava
hirmumyrskyn jälkeen on aina
päivä kauniimpi kuin koskaan ennen

kuka minulle olisi
jos ei sinua

olisi koskaan ollutkaan

näinä kauniina
myrskyn jälkeisinä päivinä;

unessa lasket kätesi kädelleni eikä
ole olemassa kellään sellaisia
käsiä
kuin sinulla

Selite: 
3 vuotta yhdessä. Sinä olet minuin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot