Ristiriita

Runoilija Tearless

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm tearless 'cause there are no more tears to cry. Now there is only the pain.
 

Voit pahoin, mutta et oksenna.
Kyyneleet polttavat silmiäsi, mutta et itke.
Olet väsynyt, mutta et nuku.
Sinun on kylmä, mutta hikoilet.
Rakastat, mutta vihaat.

Olet onnellinen, mutta rikki.
Ystävien keskellä, mutta yksin.

Teet oikein ja tuot onnea.
Teet väärin ja satutat.

Et ota kiitosta.
Et pyydä anteeksi.

Sisälläsi vain ristiriita.

Paljon kysymyksiä.
Paljon vastauksia.
Et vain saa niitä paikalleen.

Selite: 
Jotain hämärää. En tykkää itse sen suuremmin. Tuli mieleen ja raapusti hetken mielijohteesta sängyssä ennen nukkumaan menoa. Kommentoikaa mielenne mukaan. Kiitos jos nyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tästä jotenkin tosi paljon.
Kertoi hyvin ristiriidoista, tuli itsellekkin
vähän sekalainen olo.

Pidin ja paljon. Taitavasti kirjoitettu.

Tykkään tästä paljon. Hienoa kerrontaa!! =) Niin ja onneksi olkoon! :)

ihan kivaa vastaikkainasettelua... en tiedä onko tämä niin erityisen hyvä runo muuten, mutta kun se vähän kuulosti minulta, niin herätti ajatuksia. otsikko toimii.

Pakkohan tähän on kommentoida kun siitä on niin kauan kun viimeksi teit jotakin tänne :D

Sanoisin että aika pitkälti kaikki sanottuna yksinkertaisesti ja selkeästi.
Mietintää ja sen sellaista.

Tykkään tästä tällaisenaan, ei turhia sanakiemuroita.

Hmm, hyvä runo on... Sen verran joudun eroamaan tuon rokkivarpusen kommenttiin että mielestäni tää on sulle itselles osotettu, vai? Mutta juu, vastakkainasettelut on usein hyviä, niin tässäkin...

 

Käyttäjän kaikki runot