Odotusta syksyssä

Runoilija Anjuska

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.8.2022
Viimeksi paikalla: 3.8.2023 15:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
tuo nurmen vihreä
ilkkuu kaipaukselleni

tulisi sumu peittämään
kaiken harmauteensa

sillä odotan lapsen lailla
lunta puhtaan valkeaa

ilmaan kirpeyttä pakkasen
lumilyhtyä pimenevään iltaan


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa jokainen saisi olla kuin lapsonen niin pienoinen ja viaton.
Syksyn tunnelma kietoutuu hienoihin runosanoihisi.
Kyllä! Lumi on kaunista.
valoa kohti!
No niin, nyt toiveesi toteutui :)
Valkea hanki ja jäniksen jäljet...
siinä se talven alku!
 

Käyttäjän kaikki runot