Ihastus

Runoilija Oikosulkusi

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 17.7.2022
Viimeksi paikalla: 5.4.2024 7:47

Asuinpaikka: Loviisa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puran tunteitani kirjoittamalla silloin kun en saa muualle purettua.
Rakkaus on inspiraationi, tunne joka valtaa minut ja josta en pääse pakoon vaikka haluaisinkin.
 

Kylmä ilta

Kädet yllä nuotion

Niin lähellä 

Pieni hipaisu

Poskia kuumottaa

Vilkaisu sinuun

Niin lähellä

Sinä

Minä

Tuli sammuu

Taas on kylmä

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, aina tulee uusia tulia ja roihuja.
 

Käyttäjän kaikki runot