rakas veli

Runoilija lentohiekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakas veli...
kaikkea olemme yhdessä kokeneet..
hyvää ja pahaa sekä kaikkea siltä väliltä...
toivon ettet joudu kärsimään tätä tuskaa jonka sairautemme voi aiheuttaa..
toivon sulle tuuria paljon parempaa..
mitä veljemme ei koskaan saanut kokeakkaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot