Nimetön

Runoilija lentohiekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei mua aina voida ymmärtää
koittakaa nyt ees yrittää
tuntuu että kaikki on turhaa
mä oon koittanu teille selittää
ei oo mun järkee jatkaa elämää
tahtoisin että olisitte mulle syy jatkaa huomiseen
siivet ei enää kauas kanna
oon väsyny tähän kaikkeen
en haluis teitä mun maailmaan
ois parempi niin, en haluis satuttaa
tänään heräsin taas itkien
tunnen että kohta on aika lähteä
silmät ei nää enää muuta ku tyhjyyden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot