Onni

Runoilija maristi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et löydä sitä baarin nurkkapöydästä,
et maailman toiselta laidalta
et etsimällä
et kävelyllä

se on itkua
se on surua
se on naurua
jopa kuolema
se on kaikialla ja jokaisessa ihmisessä

se antaa kaiken
se ottaa kaiken
se satuttaa
se lohduttaa
se antaa toivoa tulevaan
se antaa tulevan.

Se on pieniä asioita
se on vettä lasissa
se on käsi toisen kädessä
se on kukka haudalla
se on kuva kamerassa
se on sana vihkossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
maristi Kaipaus 28.8.2013 0 Runo
maristi Onni 16.3.2013 0 Runo
maristi Säteet myöhäiseen iltaan 8.3.2013 0 Runo
maristi Elossa 12.2.2013 0 Runo
maristi Me 31.8.2012 0 Runo
maristi petturi 16.7.2012 1 Runo
maristi Jos 2.8.2011 1 Runo
maristi Rakkaudella minnille 1.9.2010 0 Runo
maristi sinulle 21.8.2010 0 Runo
maristi Älä 28.8.2009 4 Runo