sinulle

Runoilija maristi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haluan vain tuntea lämpimät kätesi ympärilläni
kosteat huulesi huulillani
haluan halata sinua
kävellä kanssasi rannalla käsikädessä
haluan nauraa ja itkeä kanssasi
valvoa koko yön ja uida meressä
haluan tuntea kätesti kädelläni
käpertyä kainaloosi illalla ja nukahtaa
haluan herätä vierestäsi ja saada aamusuukon unisena poskelleni
tehdä läksyjä kanssasi ja pörröttää hiuksiasi
haluan tuntea tuskaa vuoksesi ja pelastaa sinut
vihata sinua ja rakastaa sinua
haluan kanssasi lapsen ja koiran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
maristi Kaipaus 28.8.2013 0 Runo
maristi Onni 16.3.2013 0 Runo
maristi Säteet myöhäiseen iltaan 8.3.2013 0 Runo
maristi Elossa 12.2.2013 0 Runo
maristi Me 31.8.2012 0 Runo
maristi petturi 16.7.2012 1 Runo
maristi Jos 2.8.2011 1 Runo
maristi Rakkaudella minnille 1.9.2010 0 Runo
maristi sinulle 21.8.2010 0 Runo
maristi Älä 28.8.2009 4 Runo