Jaettu koti

Runoilija dejavu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 17:36

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoistani on vain ajatuksia yhteen kasattuna, niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tai osalla ehkä.;)
 
Olin kotona.
Sinä olit kotona.

Olimme yksin.

Menin ajoissa nukkumaan.
Itkin.

1:28 Tulit viereeni.
Et huomannut kyyneleitäni.


Aamulla suutelimme
Selite: 
joskus kun on huono olla toinen vain ei näe sitä..
Kategoria: 
 

Kommentit

realismia

pidin

Hm...jospa vain ottaisit kädestä
ja kuiskaisit: "Rakas, mun on ikävä sua"
mutta aina ei halua, tai uskalla ja sitten
vaan ollaan. Runosi pistää ajattelemaan
omaa suhtautumistaan kumppaniin, kiitos.

Hyvin kirjoitettu jokapäiväisestä elämästä. Näin se joskus menee.

 

Käyttäjän kaikki runot