Lopussa kaikki on hyvin

Runoilija dejavu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 17:36

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoistani on vain ajatuksia yhteen kasattuna, niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tai osalla ehkä.;)
 
 Minussa on menneisyys
ja
nykyisyys.

Minusta puuttuu tulevaisuus

Olen vielä tyhjä.
Täytyn koko ajan

Ihminen on kokonainen kuollessaan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kokonainen jos on ehtinyt itsensä rakentaa

upeaa kuvailua runossasi ^^

Pidän tästä runostasi. Hyvää syntymäpäivää toivotan samalla!

Jotenkin samaan aikaan niin kaunista ja herkkää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot