Rakastajani

Runoilija Elämän tutkimusmatkailija

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.11.2021
Viimeksi paikalla: 20.12.2021 22:47

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nykyajan pöytälaatikon, sylissäni hurisevan läppärin kovalevyltä löytyvää mielenmaisemaani. Nopeasti näppäiltyä tai hitaasti kypsyteltyä. 
 
Elämä.
Olet rakastajani.
Et kaunis katsella.
Kosketuksesi haavoittaa.

Sydämeni yrittää käpertyä pieneksi.
Jospa et löytäisi.

Sieluni huutaa perääsi.
Kasvoillani vielä lyöntisi jäljet.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno lopetus myös tässä.
Ilmaisuvoimaista.
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot