Valoon

Runoilija Elämän tutkimusmatkailija

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.11.2021
Viimeksi paikalla: 20.12.2021 22:47

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nykyajan pöytälaatikon, sylissäni hurisevan läppärin kovalevyltä löytyvää mielenmaisemaani. Nopeasti näppäiltyä tai hitaasti kypsyteltyä. 
 
Kun suru jälleen hyökyy ylitsesi,
vetää sinut syvälle 
pinnan alle, pimeään. 
Et voi hengittää. 

Muista ystäväni, 
tulee uusi päivä,
kuohut tyyntyvät. 

Muistot,
yhteiset ja niin lohdulliset,
sulattavat lämmöllään
jäiset
puristavat sormensa
sydämesi ympäriltä. 

Voit taas hengittää,
nostaa katseesi,
nähdä valon,
nähdä värit.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja taas jaksaa uskoa! Kiitos
Kiitos kommentistasi.
 

Käyttäjän kaikki runot