Nimetön

Runoilija Maddy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

How good it can be?
 

tohvelirakkaus,
fiksaatio liikennemerkkeihin
ja erikoisiin kuvakulmiin

varo vaaraa!

inssi meni heti läpi,
enkä silti ymmärtänyt
merkkiä seinälläsi

olen kyllästynyt
menemään aina päin punasia
ja itkemään vielä
seitsämän kuukauden jälkeenkin

unelmien sielunmessukin
olikin merkki vain
tuhoon tuomitusta
yrityksestä

ja silti unissani
nukun aaveiden kanssa
sydän aina yhtä tyhjänä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maddy Nimetön 27.5.2013 0 Runo
Maddy mw3 8.11.2011 0 Runo
Maddy codisti 13.6.2011 0 Runo
Maddy Nimetön 13.6.2011 0 Runo
Maddy Nimetön 26.5.2011 0 Runo
Maddy lastentarhalaiset 19.12.2010 0 Runo
Maddy Nimetön 19.12.2010 0 Runo
Maddy Nimetön 31.1.2010 2 Runo
Maddy Nimetön 24.8.2009 0 Runo
Maddy Nimetön 10.8.2009 0 Runo