Nimetön

Runoilija Maddy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

How good it can be?
 

saat minut
heti
takaisin
jos vain haluat

ja sanoisit sen
ääneen

saat minut
nauramaan
rakastamaan
toivomaan
uskomaan

ja antamaan anteeksi

mutta

ole kiltti
äläkä enää
lupaa mulle mitään

älä tee tyhjiä
lupauksia
lausu sanoja
joilla peitetään hiljaisuus
ja huono omatunto

älä lupaa mulle mitään
älä riko minua enää

ei se,
ettet halua minua
vaan se,
etten ole
niiden pienienkään
lupausten
arvoinen

vaan merkityksetön

merkityksetön

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan loistavaa kerrontaa. Upea runo <3

ihan upea !
olen sanaton.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maddy Nimetön 27.5.2013 0 Runo
Maddy mw3 8.11.2011 0 Runo
Maddy codisti 13.6.2011 0 Runo
Maddy Nimetön 13.6.2011 0 Runo
Maddy Nimetön 26.5.2011 0 Runo
Maddy lastentarhalaiset 19.12.2010 0 Runo
Maddy Nimetön 19.12.2010 0 Runo
Maddy Nimetön 31.1.2010 2 Runo
Maddy Nimetön 24.8.2009 0 Runo
Maddy Nimetön 10.8.2009 0 Runo