Syksy

Runoilija Suklaa_Sydan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.3.2021
Viimeksi paikalla: 22.11.2021 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1996

 
Väriloisto,
punaista, keltaista
Kaikki kauniita värejä.

Sitä kestää hetken,
lopulta lehdet tippuvat.
Leijuvat maahan,
paljastaen paljaat puut.

Paljastaen haavoittuvuuden,
salaisuudet.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot