Elämänhalu

Runoilija Suklaa_Sydan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.3.2021
Viimeksi paikalla: 22.11.2021 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1996

 
Olen solmuisista ihmisistä se solmuisin.

Ulkokuoreni ei näytä sitä mitä olen kokenut.
Menettänyt niin paljon etten enää laskuissa pysy.
Menettänyt jopa otteeni itsestäni,
maailmasta.

Olen tippunut kuilun pohjalle,
noussut ylös
ja tippunut taas.
Nyt puolessa välin.
Kiipeän.

Mihin katosin? Kuka minut vei?
Tuotko sitä koskaan takaisin?

En saa vastausta,
vaikka kuinka huudan.


@Suklaa_Sydan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kuitenkin edes jonkinlainen vastaus tulee joskus <3 
 

Käyttäjän kaikki runot