Kesämuisto

Runoilija Suklaa_Sydan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.3.2021
Viimeksi paikalla: 22.11.2021 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1996

 
Aamuaurinko nousee,
sarastaa kauniisti taivaanrannassa.

Valvomme,
pidät minua kädestä.
Suutelet,
se maistuu nuoruudelta
rohkeudelta
mansikoilta.

Hiekka iholla, varpaiden välissä
tuntuu kivalta.
Lämpöinen kesäaamu,
ei kiire minnekään.

Vain sinä ja minä,
kahden ihmisen rakkaus.
Joka hukuttaa valtamerenkin.

@Suklaa_Sydan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa muistelua, kauniit muistot ovat tärkeitä, jokaiselle <3 
 

Käyttäjän kaikki runot