Helminauha

Runoilija Malinma

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 13.3.2021
Viimeksi paikalla: 21.3.2021 11:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kauniin tytön kaulassa 
loistaen kuin kulta.

Kunnes sitten lattialle
putosi.

Muisto vain jäi siitä
kauniista hehkusta.

Kun pirstoutui
tuhansiksi paloiksi,
pieniksi siruiksi.
Vahatulle lattialle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän siinä on varmasti käynyt, monelle muullekin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot