Näkymätön lapsi

Runoilija Malinma

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 13.3.2021
Viimeksi paikalla: 21.3.2021 11:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tyttö naurava
hiuksissa kukkia
tanssii tanssii tanssii
Katso minua! 

Isä ajatuksissaan
tuskin huomaakaan
kun hyväksyvää katsetta
tyttö etsii kasvoilta

Isän pois käännetty selkä
kuin korkea vuori
ja sen takana
kasvaa tytölle kova,
ulkokuori

Hän osaa miellyttää
tunteensa pidättää
tuntosarvet pystyssä
kuin naamiaisiin lähdössä,
näkymättömyysviitta
puettuna yllensä

Ja pitkäksi aikaa,
unohtaa hän itsensä

Aikuisena tuo tyttö näkymätön
etsii itseään peilistä
Nyt ensimmäistä kertaa,
näkee itsensä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistavaa kerrontaa, hyvä kun tuli lopulta näkyväksi <3 
Koskettava runo. Ihmisen jano hyväksyvään rakkauteen lähimmäisten kanssa on ainainen.
 

Käyttäjän kaikki runot