Forever yours?

Runoilija RasmusNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 19:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suurinta rakkautta

on halu vanheta yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisuudessaan juuri näin. Hienoa!

Hyvänen aika miten kaunis ajatuksen pätkä <3

Kaunis ajatus..

onpas söpö!

Ihana :)

Ihana runosi ajatus.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot