Open casket

Runoilija RasmusNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 19:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et sinä ole siinä
pelkkä kuori
elämän tuulissa kuivunut

Kivuliaan elämäsi lopuksi
kuolit hymy huulillasi

Miksi?

Et sinä ole siinä
olet minussa
hymyssäni
otsarypyissäni
naurussani
minussa

Sinun takiasi
en voi syödä Domino-keksejäkään itkemättä

Et sinä ole siinä
olet vapaudessa
tuulena tasangolla
sateena autiomaassa

Vihasin oikeassaolemistasi
ja muistutin sinua
siinäkin

Silti kiitit minua siitä,
että olen lapsesi

Miksi?
Minunhan se kuuluisi kiittää

Kuuletko vielä
kun sanaton suuni sanoo

Kiitos

Selite: 
Kaikkia edesmenneitä muistellen
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin ja kiitollinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot