Rakkain

Runoilija kuihtunut_ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 12:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkain,

vaikken olisi lähelläsi,
tiedät, sinut uneen
rauhalliseen
tuudittaisin

Ja vaikket kuulisi ääntäni,
tähtien seasta
sinulle laulaisin,
satuja kertoisin

Ja vaikket minua koskaan näkisi,
näkisin minä sinut,

Rakkain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot