Koditon

Runoilija kuihtunut_ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 12:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään tunnen
olevani koditon

Olen eksyksissä
maailman tiellä
ja sinä et ole siellä
tieni päässä,
jossa kotini odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunis. Pidin. :)

Kaunis.
lyhyt ja ei turhan korulauseita täynnä, mutta todella pysäyttävä,

 

Käyttäjän kaikki runot