Pinnan alle

Runoilija 5f6d5a0ad5ddf648f533bf206710f29f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2019 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Joskus minä olin jotakin.
 
Tahdon sinut sisääni, kuiskaan
Täyttämään jokaisen kerroksen ihoni alta

Niin kutittelemaan jänteitäni
kuin suutelemaan ajatuksiani

Tahdon kämmeniesi suojaan sydämeni
Sinun suuret, hellät kämmenesi
Ja minun villinä tanssiva sydämeni

Sinne rintakehäni suojaan sinut tahdon
Petiäsi sijaamaan, tuliasi kohentamaan
Luihini puumerkkiäsi raapustamaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upeaa tekstiä, jota lukiessa tulee kuuma ;)
Wau, ihana  :)
 

Käyttäjän kaikki runot