Aamun ensimmäinen

Runoilija Merly

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.9.2020
Viimeksi paikalla: 29.10.2020 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun voimat ovat vähissä ja kyyneeleet ehtyneet,

kirjat luettu,

runot ja tekstit kirjoitettu ja analysoitu..

Niin, mitä sitten?

Enää en sivuuta itseäni, kuten ennen..

Mutta mitäs nyt?

Herään taas yksin tähän pölyiseen asuntoon.

Vaikka kiillottaisin kuinka,

pöly laskeutuu taas hetken kuluttua.

Lapset leikkivät ulkona,

he haluavat näkyä ja kuulua

ja se on ihana asia.

Siirrän hetkeksi itseni pois

ja kietoudun purppuraan.

Juon kupin kahvia,

ehkä toisenkin.

Auringonsäteet erottuvat lasin takaa kirkkaammin kuin eilen.

Kujeileva valojuova piirtyy keittiön pöydän yli.

Selviän sittenkin!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua runon olotila ja aavistus hyväämieltä
Ihanaa, toivottavasti kaikki tuntevat hyvää, jo heti herättyään <3 

-elämää voi vain elää tai sitten ei? 

-mutta se mikä on epä-olennaista karisee kuin rikka hameen helmasta tai housun?

-lapset kenties ovat hetkessä elämisen mestareita, oppikamme heiltä?

Jep! :)
 

Käyttäjän kaikki runot