He niin julmat

Runoilija minepieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitoksen antavat toiselle vasta kun se itselle jo arvotonta on.
Selkänsä kääntävät hukkuvalle,
vajotessaan kätensä ojentavat pelastajalle.
Uhkailevat kielellä kuoleman.
Paljonhan he puhuvat sanattomiksi.
Eivätkä he koskaan muista, kuinka lyhyt on matka huipulta jyrkänteelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

WAU! Ihan uskomatonta tekstiä taas! Uhkailevat kielellä kuoleman / paljonhan he puhuvat sanattomiksi
Kaikki on niin ristiriitaista tässä, mutta silti kaikki on niin selvää. Wau.

upea runo! =) Sujuvia vertauskuvia, hyvää kerrontaa. --> suosikkeihin!

Mielenkiintoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot