Päivän säätiedotus

Runoilija minepieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla odotettavissa paikoin voimakasta paskanjauhamista ja siitä seuraavaa heikkoa tai kohtalaista päänsärkyä.

Päiväksi kaikki näyttää selvenneen.

Iltapäiväksi on kuitenkin luvassa ajoittain voimakasta vi...usta.

Illalla vaihtelevia kiukunpurkauksia odotettavissa
itse kullakin.

Varoitukset kaikille kilometrin säteellä liikkuville.

Selite: 
jooh...kaikkee sitä saakin päähänsä...xD
Kategoria: 
 

Kommentit

HYvä... tap tap.. Ihanan erilainen..

 

Käyttäjän kaikki runot