Nimetön

Runoilija Mangusti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kävelen sateessa, palan joka kesä auringossa, pidän huolen siitä, että kaiuttimet vaikenevat vain hetkittäin, valvon öisin ja luen Raamattua. Kirjoitan, luen, keskustelen, kuuntelen, tunnen, nautin, välitän - siis olen.
 

Siellä seinät eivät ole valkoisia
niiden väriä ei voi määritellä
Kaikki lohkeilee ympärillä,
tippuu alas

Jokin huutaa kylkiluiden alla
kun istuu
Ja jos juoksee
ei tunne mitään,
ei edes muista

Musiikki humisee pään sisällä
Tyhjään astuminen
kerta toisensa jälkeen
uuvuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot