Nimetön

Runoilija Mangusti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kävelen sateessa, palan joka kesä auringossa, pidän huolen siitä, että kaiuttimet vaikenevat vain hetkittäin, valvon öisin ja luen Raamattua. Kirjoitan, luen, keskustelen, kuuntelen, tunnen, nautin, välitän - siis olen.
 

Tahtoisin käyttää rumaa kieltä,
kertoa sinulle, että hiiteen ystävänpäivät

Ei minua kiinnosta,
että tänään kuuluisi söpöillä
ja tehdä asioista merkittävämpää
kuin eilen, huomenna
tai minä tahansa muuna päivänä

Olisin kiitollinen
jos olisit olemassa minulle
edes vain sen verran
että laittaisit pisteen tälle pelleilylle.

Tai vaikka sitten nauraisit ajatuksilleni.
Niin minäkin tekisin,
ellen olisi näin hiton syvällä.

Selite: 
Ärsytysturhautumispurkaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot