Hei hei, ei enää.

Runoilija Mangusti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kävelen sateessa, palan joka kesä auringossa, pidän huolen siitä, että kaiuttimet vaikenevat vain hetkittäin, valvon öisin ja luen Raamattua. Kirjoitan, luen, keskustelen, kuuntelen, tunnen, nautin, välitän - siis olen.
 

En aio kertoa sinulle,
että se kirpaisi ihan hetken

nähdä sinut kävelemässä jonkun toisen kanssa

tietäen,
että se ei välttämättä ole kukaan,
ja tajuten,
että juuri siltähän mekin varmasti näytimme

Ja samassa muistin muut
siinä ympärilläni

ja tiesin,
että minä ansaitsen enemmän
kaikesta huolimatta.

Tiesin,
että minulla
on
enemmän.

Syvemmällä,
kuin se pieni kirpaisu,
minä olen onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

osaavasti osaat runosi muotoilla, ajatuskin sopii mukaan

luin ton ensimmäisen
mutta sitten luin tän ja kolmannenkin
ja tykkään

Lohdullisen kaunis haikeudestaan huolimatta! Hyvää syntymäpäivää! :)

onpas loistavasti kirjoitettu runotarina, pidän kovasti. :)

 

Käyttäjän kaikki runot