Paha olo

Runoilija nana-

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä tunne vain kasvaa, kasvaa ja kasvaa
Se eksyttänyt on mieleni hämärille maille
Pimeät ajatukset valtaavat pään
Mieleni huutaa ei enää turhaa draamaa
Haluan vain unohtaa, jättää tunteet unholaan
Ehkä siten saan rauhan

Sain kuulla niin paljon valheita
etten tiedä mitä pitäisi sanoa
Tässä vaiheessa voin vain todeta
tämä kaupunki on paskanpuhujien ihmemaa
Valheet kiertävät ja liian monesti
ne syrjäyttävät totuuden

Tällä hetkellä unelmat antavat voimaa jatkaa
En koskaan anna niiden sammua
Joku päivä ne vielä toteutan
huolimatta siitä mitä muut sanovat
Tietysti myös ystävät auttavat aina välillä
Tällä hetkellä heillä on kuitenkin poikaystävät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana . unelmista kannattaa pitää kiinni. ne on niitä elämän suoloja.

ihana . unelmista kannattaa pitää kiinni. ne on niitä elämän suoloja.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nana- Nimetön 31.8.2011 0 Runo
nana- Välitän 29.8.2010 0 Runo
nana- Paha olo 11.8.2010 2 Runo
nana- Petetty 20.7.2010 0 Runo
nana- Tyttö pieni 25.3.2010 0 Runo
nana- Loukattu 25.3.2010 0 Runo
nana- Valot 25.3.2010 0 Runo