Anna minun lainata aistejani sinulle

Runoilija Nefriitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2020
Viimeksi paikalla: 8.1.2023 20:31

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1994

Heippa,

Olen Nefriitti. Olen kiitollinen kommenteista, sillä on aina kiva lukea, miten muut ovat runojani tulkinneet ja millaisia tunteita/ajatuksia ne ovat herättäneet :)

 
Anna minun lainata
aistejani sinulle

Anna minun kertoa,
kuinka tunnistan kipusi
ihosi nihkeydestä,
salaiset herkkusi
suudelmistamme

Anna minun kertoa,
kuinka tulkitsen
tärkeät ajatuksesi
hengityksesi painosta,
halusi
huulen puraisusta

Anna minun selittää,
miten äänesi paljastaa sinun
olevan häviöllä korttipeleissä

Anna minun kuvailla,
miten ulkovaatteidesi tuoksu
paljastaa öiset metsäretkesi,
häivähdys insuliinia vatsallasi
häiriöt aineenvaihdunnassasi
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, etenkin loppu yllättää ja laittaa miettimään <3
Kiitos :) <3
 

Käyttäjän kaikki runot