Vihdoin

Runoilija Karpalo


Kun kohtaan hänet

joka haluaa jakaa 
kanssani 
            ei vain 
                   kehoaan ja ajatuksiaan,

vaan

        sekä syvyytensä, että korkeutensa,
        niin pimeytensä, kuin valonsa,

voin sanoa,
että olen

                    vihdoin

kotona.







 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, ihanaa! Aika monen tavoitteena taitaa olla päästä kotiin.
Kotona on hyvä olla ja elää ja sitten joskus vuosien päästä kuolla <3
Juu, sielujen syvyyttä 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut