Vuoristorata

Runoilija Karpalo

Olen mennyt ylös
ja tullut
ryminällä alas -
ja uudestaan.

Jarrumies
täytti tehtävänsä,
päästä vaunut irti

nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa! Loistava oivallus runolle, pidin!

Hienosti kulkee

ihanaa vapauden haikua...=)

Pidän tästä runosta:)

Jos aikoo kokea ja elää, täytyy uskaltaa ja haluta sitä vaikka jännittää.
Hyvät kyydit saa oikeassa vuoristoradassa mut jos tuo rata on epävakaa, huh..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut