Herääminen

Runoilija Karpalo

Rikkoa kaikki

   palasiksi -

voiko sellaisesta syyllisyydestä 
vapautua koskaan?

Rikkoa kaikki palasiksi,
tai hajota, romahtaa vain itse

Sydän turtuneena
oli helpompi valita -

miksi se heräsi nyt 

   vaatimaan

auringon lämpöä
rakkautta
iloa

jumalaista onnea



 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi herätti pohtimaan: Kaikilla on oikeus rakkauteen, oikeus antaa ja myös saada. Onko rikkomista se, että jää jotain vaille, kun se, mitä saa, ei riitä? Keskustelun paikka.
Elämän vaikein kysymys..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut