Kaksoisliekkini

Runoilija Karpalo

Vain Sinä,
joka olet Minä

voit ymmärtää
mitä minä olen

kaikki nämä vuodet ajatellut,
mitä kohti kulkenut,

mitä tähtiä kurkotellut...

Vain Minä,
joka olen, Luoja sen tietää, Sinä

vain minä voin tuntea
sinun sydämesi 
salaisuudet

Nyt ja tässä, 
kun vain suljemme silmämme
- näemme toisemme.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti ajateltu asia. Toivoisi olevan totta, monen kohdalla.
Niin hienosti sommiteltu ja ajatuksia nostava..
Kaunis kiitos kaikista kommenteistasi 
Upea!
Oi ihana! Niin tuttua <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot