Aatokset

Runoilija Karpalo

Mitä tahtoisin,

jos tahtoa voisin?

elämän tän

kokonaan toisin?

 

Paljon viisaammin usein

toimia kyllä,

enkä hyvyydessä liene

korkealle yllä.

 

Mut’ virheistä juuri

suurin oppi on tullut,

suuren tuskan vaik’ tuotti,

joskus aatokset hullut…

 

Mitä tahtoisin siis,

jos tahtoa voisin?

En menneestä mitään,

mut’ tän paremmaks loisin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jumalaisen ihanaa soljuvaa runoilua. Samoja asioita olen viimeaikoina pohtinut, mitä runossasi on.
Aiiiivan niiin:)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut