Outoa

Runoilija Karpalo

Kaksikymmentä kahdeksan vuotta

kaksi
kymmentä
kahdeksan
vuotta

Enkä minä edes

tunne koko  miestä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juurikin näin. Jätit hyvin tulkinnanvaraa.. 
Näitä lukee mielellään enemmänkin!
Kiitos :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut