The End

Runoilija Karpalo


Ihan vähän,
pikkuisen vain

             putoan haaveeseen.

    Varmuuden vuoksi

poistan numerosi,

vannon satakertaa,

              että en välitä. Sinä et ole minulle.

Ihan vähän,

pikkuisen vain

              kuiskuttaa sydän. Minä en. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, tunteet ovat hyvin mielenkiintoisia ja ihmeellisiä <3
Kiitos ❤
Hienosti kuvattu tässä runossasi tunne.
Kiitos ❣
Pidän tästä. Elämä ja ihminen on niin kummallinen.
Näinpä 😏 Kiitos 💜

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut