Ero

Runoilija Karpalo

Puolet asunnosta tyhjänä,

      nyt se on totta

Olenko nyt onnellisempi,
  alkaako tästä elämä?

Lasken valkoisia pillereitä;

          riittävätkö?

    kuinka kauan kestää

     haavojen parantua
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tavanomaisuuteen tulevat "ero"avaisuudet piristävät uudistumaan.
tykkään runostasi
Kiitos - uudistusta tosiaan :)
Sinun runosi ovat harkittuja ja hienoja jo silmien katsoa, välimerkkien käyttö painottaa, haastaa.
Tämä runon aihe on vaikea kommentoida, saisit neuvoa minua, ennen kuin sanon mitään,
mutta vahva se on kuitenkin. Hienosti tehty vaikeasta asiasta!
Kiitos sanoistasi

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut