Ehdotus

Runoilija Karpalo

Pistetäänkö pillit pussiin
tästä elämästä ja
sanotaan

Hasta la vista baby,

tämä oli nyt tässä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, ei se ihan noin helposti kai mene <3
Onhan noita hetkiä, että vois noin voihkaista :)
Mutta sitkeesti vaan, aukeaa se parempikin päivä, 
tiedän ja uskon...elämän polku aukeaa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut