Syvemmälle

Runoilija Karpalo


Sulje silmäsi

unohda kaikki,

miten pitäisi olla
miltä pitäisi näyttää
montako vuotta on kulkenut
ohi

Lopulta tärkeintä on 
vain se, 
tunnistavatko sielut toisensa

kiertyvätkö kohdatessaan
toistensa lomaan,

huomaavatko tulleensa

vihdoinkin kotiin

- antautuvatko

           rakastamaan


Rakastavat

















 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaasti todettu, sielu on yllättävän tärkeä osa ihmistä ja elämää <3
Kiitos ❣
Hupsista ;-) meinasi ihan unohtua silmät kiinni ajatusten vietäväksi. Hienoa... on se vaan niiin**
😊 Kiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut